OVER NETWORQ RECRUITMENT

“Alles komt samen met het juiste netwerk”

Voor de lange termijn

Networq Recruitment denkt mee met opdrachtgevers. Met een bewezen trackrecord, inhoudelijke kennis van Logistiek en Supply Chain en actuele kennis van de arbeidsmarkt, is Networq Recruitment een waardevolle partner. Werving voor de lange termijn betekent een investering aan de voorkant door te verdiepen in de markt en veel gesprekken te voeren. Daarom kijken we samen naar de samenstelling van de afdeling en jullie totaalproces. Zo maken we samen inzichtelijk welke professional(s) nodig zijn om als afdeling of organisatie de juiste vervolgstappen te kunnen zetten.

 

 

 

Voor werkgevers en professionals

Omdat ik al lang in deze branche actief ben, heb ik een uitgebreid netwerk. Investeren in mijn netwerk is mijn kracht, gecombineerd met moderne sourcing technologie. Werkgevers en professionals zijn voor mij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Mijn werk valt of staat met horen, zien en voelen wat speelt in de markt. Door het verhaal van jouw organisatie op de juiste manier te vertellen, kom ik in contact met de professional die het best in het bedrijf past. Waar nodig met behulp van marketingspecialisten, maar altijd met een persoonlijke benadering.

Over mij 

Als ik je leer kennen wil ik graag meer weten dan alleen je werkervaring. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. 

Hi, ik ben Toine. Mijn vrouw Ingrid en ik zijn bijna 15 jaar samen en we hebben een geweldige zoon, Rens. Ik heb hbo Communicatie gestudeerd in Leeuwarden en nu woon ik al jaren in Emmeloord. Terug in de polder waar ik geboren en getogen ben. Mijn gezin staat op nummer 1, net als gezelligheid trouwens. Je ziet me op mijn best met mensen om me heen. Met vrienden en familie, bij de tennis en de voetbalclub. Voetbal is mijn passie - al sinds ik kan lopen ben ik groot fan van PSV. Naast voetbal houd ik enorm van theater. We bezoeken regelmatig cabaretvoorstellingen en ik sta zelf ook graag op de planken. 

En nu jij! Wat is jouw verhaal?

Landelijk bewezen trackrecord

Vanaf 2015 actief in de branche

Up-to-date kennis van de arbeidsmarkt

Contact

Ik bespreek graag de mogelijkheden of de uitdagingen van jouw bedrijf.

Ik ben benieuwd naar het verhaal.

Contact

© 2024 Networq Recruitment.