Voor professionals

“Werkervaring is de basis, je persoonlijkheid, visie en ambitie onderscheidend”

Ontdek de juiste functie

Je werk vertelt iets over jou. Over je persoonlijkheid en over je kwaliteiten. Supply ChainLogistiek & Operations zijn de backbone van een bedrijf, waarbij de juiste mensen het succes van het bedrijf bepalen.

Networq Recruitment helpt je met het vinden van de juiste hbo- of wo-functie in een bedrijf dat echt bij je past. Wat kenmerkt jou als professional? We bespreken meer dan alleen je werkervaring; we gaan op zoek naar je drijfveren en ambitie. Door jou te leren kennen, komt de match met het juiste bedrijf vanzelf. Daar kun je op vertrouwen.
 

Schrijf je in

Samen naar de volgende stap

Je wilt verder in je carrière en de volgende stap zetten. Die stap zetten we samen. Het begint bij jou. Dit mag je tijdens het proces verwachten van Networq Recruitment:

1. In gesprek
Persoonlijk, vanuit oprechte interesse wil ik jou leren kennen. Je cv vertelt maar 30% van jouw verhaal. Ik zaag je doormidden, op een leuke manier. We hebben het niet alleen over het wat, maar ook over het hoe. En waarom doe je het zo? Hoe zou je het de volgende keer doen?

2. Zelfreflectie
Je kunt kritische vragen verwachten, omdat ik het beste wil voor jou. En dat kan alleen als ik je goed leer kennen. Daarom zet ik je graag aan het denken.

3. Vertrouwen
Het is uiteindelijk een kwestie van vertrouwen. Door mijn jarenlange ervaring in de branche voel ik goed aan waar jij goed tot je recht komt. Met als ultiem doel jou en en je nieuwe werkgever te laten floreren.

4. Voorstellen
Als een bedrijf bij jou past, hoor je dat natuurlijk meteen. We bespreken samen de inhoud van de functie en besluiten of ik je voorstel. Tijdens dit proces blijf ik betrokken.

5. In contact
We blijven altijd in contact. Ook als er even geen passende functie voor je is. En als jij iets wilt bespreken, sta ik daar altijd voor open. De volgende stap zetten we samen.
 

Contact opnemen

Het Networq Fundament

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Daar help ik je graag bij. Dit doen we samen, op basis van het Networq Fundament. Hier kun je op rekenen:

  • Specialist: kennis van de arbeidsmarkt en de branche
  • Groot, sterk en landelijk netwerk: de perfecte baan is altijd dichtbij
  • Kwaliteit: het is een kwestie van vertrouwen
  • Transparante communicatie: realistisch, eerlijk en kritisch
  • Toegankelijk: gericht op een persoonlijke klik

Vacatures

Contact

Heb jij een vraag waarmee Networq Recruitment je kan helpen? Ik bespreek graag de mogelijkheden en ben benieuwd naar jouw verhaal.

  Toine Giessen

  06-57356505

 toine@networqrecruitment.nl

 Ecopark 40, 8305 BK Emmeloord

Naam *

Email *

Bericht *

© 2024 Networq Recruitment.