Supply chain recruitment

Ontdek hoe Networq Recruitment jou kan helpen bij het vinden van hooggekwalificeerde professionals voor jouw supply chain team. Neem vandaag nog contact met ons op.
 

Contact opnemen

Supply chain recruitment van Networq Recruitment

Ben je op zoek naar de beste professionals binnen de supply chain sector? Overweeg dan om jouw supply chain recruitment uit te besteden aan Networq Recruitment. Wij combineren onze expertise met een uitgebreid netwerk in deze branche om jouw team te versterken met de best passende professionals.

Met een grondige kennis van de processen in de supply chain, logistiek en de huidige arbeidsmarkt, staat Networq Recruitment voor je klaar om de perfecte kandidaten te vinden. Of het nu gaat om (Supply en/of Demand) planning, inkoop, productie, S&OP of voorraadbeheer.

Wij hebben de connecties en de expertise om jouw personeelsbehoeften naadloos in te vullen. Ontdek onze op maat gemaakte recruitment oplossingen en breng jouw supply chain naar een hoger niveau.

Naam *

Email *

Bericht *

Wat is supply chain recruitment?

Supply chain recruitment houdt in dat wij actief op zoek gaan naar gekwalificeerde professionals om sleutelposities binnen de toeleveringsketen te vervullen. Dit proces omvat niet alleen het identificeren van de specifieke behoeften en supply chain processen van het bedrijf, maar ook het grondig verdiepen in het vakgebied.

Wij stellen nauwkeurige vacatureteksten op, selecteren zorgvuldig kandidaten en voeren diepgaande sollicitatiegesprekken. Ons doel is om de meest geschikte persoon voor de functie aan te nemen, waarbij een continue focus ligt op het onderhouden en uitbreiden van ons professionele netwerk. Dit stelt ons in staat om steeds toegang te hebben tot de beste talenten en trends in de industrie, waardoor we onze rol als experts in supply chain recruitment versterken.

Belang van supply chain recruitment

De supply chain is een integraal onderdeel van het succes en de groei van een organisatie. Daarom is supply chain recruitment van cruciaal belang voor bedrijven. Zonder goed gekwalificeerd personeel kunnen bedrijven problemen ondervinden zoals vertragingen in leveringen, verkeerde of te kort aan voorraden en hogere kosten.

Het vinden van getalenteerde professionals met de juiste vaardigheden en ervaring is dus belangrijk om de toeleveringsketen effectief te beheren en de concurrentiepositie van het bedrijf te versterken.

Soorten vacatures in de supply chain

Supply chain recruitment omvat verschillende soorten functies die essentieel zijn voor het optimaliseren van de toeleveringsketen. Enkele veel voorkomende functies zijn inkoopfuncties, logistieke functies, Supply en/of Demand planningsfuncties en managementfuncties.

Inkoopfuncties

Inkoopfuncties binnen de supply chain zijn verantwoordelijk voor het vinden en beheren van leveranciers. Ze onderhandelen over prijzen, stellen contracten op en zorgen ervoor dat materialen op tijd worden geleverd. Een goede inkoopspecialist weet hoe hij leveranciers moet sourcen met de beste prijs-kwaliteitverhouding en kan lange termijn relaties opbouwen die de totale keten bevorderen.

Logistieke functies

Logistieke functies binnen de supply chain hebben betrekking op het plannen, beheren en controleren van de stroom van goederen en diensten. Dit bestaat onder andere uit het organiseren van transport, het beheren van voorraadniveaus, een optimaal warehouse en het zorgen voor een efficiënte distributie. Een ervaren logistiek recruiter zoals bij Networq Recruitment begrijpt de complexiteit van logistieke processen en kan de juiste kandidaten vinden die deze processen kunnen optimaliseren.

Supply en/of Demand Planningsfuncties

Planningsfuncties binnen de supply chain zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren, ontwikkelen en implementeren van strategieën om de toeleveringsketen te optimaliseren. Denk hierbij aan het in kaart brengen van de vraag (forecasting), het beheren van voorraadniveaus en het plannen van verschillende goederenstromen. De juiste producten, op het juiste moment, in de juiste aantallen op de juiste plek. Dat is het doel. Wij begrijpen de behoeften van het bedrijf en kunnen kandidaten vinden die kunnen bijdragen aan een efficiënte planning en productie.

Managementfuncties

Naast inkoop-, logistieke en planningsfuncties, zijn managementfuncties binnen supply chain van cruciaal belang. Deze rollen, zoals supply chain manager, supply chain planning manager en logistiek manager, vereisen een combinatie van strategisch inzicht en operationele vaardigheden. Managers in de supply chain coördineren de activiteiten van verschillende afdelingen, zoals inkoop, logistiek en planning, om de algehele efficiëntie en effectiviteit te verhogen. Ze zijn verantwoordelijk voor het overzien van de toeleveringsketen als geheel, het anticiperen op trends en het leiden van teams naar succes.

Hun leiderschap is essentieel voor het stroomlijnen van processen, het ontwikkelen van de medewerkers in hun team, het verminderen van kosten en het verhogen van de klanttevredenheid. Een gespecialiseerde recruitmentpartner kan niet alleen helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor deze sleutelposities, maar ook bijdragen aan de strategische groei van de organisatie.

Welke functies bemiddelt Networq Recruitment in?

Wij hebben een breed netwerk van supply chain en logistieke specialisten, onder andere in de volgende functies:

Supply chain directeur

Supply chain manager

Supply chain engineer

Supply chain planner

Demand Planner

Logistiek manager

Logistiek directeur

Logistiek engineer

Operations manager

Site manager

Warehouse manager

Transport manager

Nieuwste vacatures

Intern of extern?

Wanneer je voor de keuze staat om je recruitmentproces intern te houden of uit te besteden, is het goed om de voor- en nadelen af te wegen. Het uitbesteden van je recruitment voor de supply chain heeft meerdere voordelen. Externe recruiters, zoals Networq Recruitment, brengen een breed netwerk van gespecialiseerde kandidaten mee, waardoor je sneller de juiste match vindt. Ze zijn up-to-date met de laatste trends en beschikken over marktkennis, wat jouw zoektocht efficiënter maakt.

Hoewel interne recruitment je dichter bij het aannameproces brengt, kan het ook tijdrovend zijn en je afleiden van je core business. Uitbesteden betekent ook een frisse blik en potentieel toegang tot passieve kandidaten die je zelf misschien niet zou bereiken. De investering aan de voorkant kan zich dus terugbetalen in de vorm van een sterker, meer gespecialiseerd team dat jouw supply chain optimaliseert.

Supply chain recruitment: waarom kiezen voor Networq Recruitment?

Jij bent op zoek naar een supply chain recruitmentpartner die niet alleen vacatures invult, maar ook strategisch met jou meedenkt. Bij Networq Recruitment krijg je precies dat. Sinds 2015 zijn wij expert in de logistiek, supply chain en operations met een landelijk bewezen trackrecord. Onze aanpak? Een grondige investering in het begrijpen van jouw markt en het voeren van vele gesprekken om diepgaand inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt. Samen kijken we naar de samenstelling van jouw afdeling en het totaalproces, om zo de professional(s) te identificeren die jouw team naar het volgende niveau tillen.

Het gaat bij ons niet alleen om het matchen van een cv met een vacature, maar om het vinden van iemand wiens persoonlijkheid en competenties naadloos aansluiten bij de visie en toekomst van jouw bedrijf. Kies voor Networq Recruitment, waar we scherp, inhoudelijk en met een blik op de toekomst samenwerken aan jouw succes. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
 

Contact opnemen

 

Contact

Heb jij een vraag waarmee Networq Recruitment je kan helpen? Ik bespreek graag de mogelijkheden en uitdagingen van jouw bedrijf.

  Toine Giessen

  06-57356505

 toine@networqrecruitment.nl

 Ecopark 40, 8305 BK Emmeloord

Naam *

Email *

Bericht *

© 2024 Networq Recruitment.